The Chicks (voorheen Dixie Chicks) met nieuwe wereldtournee langs Ziggo Dome

The Chicks
The Chicks (voorheen Dixie Chicks) met nieuwe wereldtournee langs Ziggo Dome
Door tessamaria op 14 februari 2023 - 15:09 De driekoppige country-band The Chicks heeft aangekondigd om op wereldtournee te gaan aankomende zomer. Op vrijdag 23 juni zullen de Amerikanen op het podium van de Ziggo Dome staan. De special guest van de avond is singer-songwriter Maren Morris.

The Chicks, voorheen The Dixie Chicks, zijn benoemd tot de bestverkopende Amerikaanse vrouwenband ooit. Ze verkochten meer dan 30.5 miljoen albums en ook van meerdere singles hebben ze meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Verder hebben ze al veel prijzen gewonnen sinds de band is opgericht in 1989. 13 Grammy Awards, 6 Billboard Music Awards, 4 American Music Awards en verschillende Country Music Assocation Awards.

Naast de vele prijzen waar The Chicks met hun neus zijn ingevallen hebben ze ook samengewerkt met bekende artiesten in de muziekindustrie. De band speelde in 2016 op het podium van de Country Music Association Awards het nummer 'Daddy Lessons' samen met Beyoncé. Dit brachten ze de volgende dag ook samen uit als studioversie. In 2019 brachten The Chicks het nummer 'Soon You'll Get Better' uit met niemand minder dan Taylor Swift.

Zou jij graag de Amerikaanse band graag live willen zien? Koop dan hier je tickets voor The Chicks op 23 juni 2023 in de Ziggo Dome. Prijzen starten vanaf €54.88,-. De tickets gaan vrijdag 17 februari om 10:00 uur in de verkoop.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rotown logo nieuw

S10 VOOR TWEE TRY-OUT SHOWS NAAR ROTOWNS10 heeft zojuist bekend gemaakt dat ze twee try-out shows gaat doen op 10 en...

Alter Bridge

ALTER BRIDGE IN JUNI TERUG NAAR 013 Zojuist heeft 013 Poppodium bevestigt dat Alter Bridge daar op 3 juni 2023...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.