concert: Alter Bridge in 013 op ZATERDAG 03 JUNI 2023

  • Alter Bridge
    Pinkpop 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Mammoth WVH
    Alter Bridge - 03/06 - 013
    © Marc de Jong

Podiuminfo foto's van Alter Bridge in 013

ZA.
03 JUN
ALTER BRIDGE Main, 20:00 uur 013, Tilburg (door: Schouwburg Concertzaal Tilburg )
2023
Hoofdprogramma Alter Bridge
Voorprogramma Mammoth WVH

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 juni 2023.
Dat is 290 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Alter Bridge in 013
DEZE Alter Bridge TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 03 jun
013, Tilburg
€ 60,80

EXTRA INFORMATIE

Alter Bridge is wereldwijd gestaag opgeklommen tot de frontlinie van de hardrock. Op een eigenwijze manier hebben ze alle verwachtingen en normen overtroffen met miljoenen streams, lovende recensies en legendarische sets. De muzikanten hebben dit alles nederig gedaan met een stille toewijding aan het schrijven van betekenisvolle songs en het geven van onvergetelijke shows. Deze tour is het hoogtepunt van bijna twee decennia samen, gedrenkt in bloed, zweet en tranen, en de overwinning door nooit op te geven. Een toewijding van de bandleden aan elkaar en hun collectieve toewijding aan een trouwe fanbase!

Mammoth WVH, de formatie onder leiding van Wolfgang Van Halen, zal deze avond het voorprogramma verzorgen. "De naam Mammoth is heel speciaal voor mij," zegt Wolf. "Niet alleen was het de naam van Van Halen voordat het Van Halen werd, maar mijn vader was de leadzanger." Wolfgang van Halen is er helemaal klaar voor om eindelijk met zijn eigen songs in de schijnwerpers te treden en de familie-erfenis, ter ere van zijn vader, voort te zetten.

Foto's van Alter Bridge, Mammoth WVH

Foto Alter Bridge te Alter Bridge - 01/12 - Ziggo Dome Foto Alter Bridge te Alter Bridge - 01/12 - Ziggo Dome Foto Alter Bridge te Alter Bridge - 8/11 - Heineken Music Hall Foto Alter Bridge te Alter Bridge - 3/11 - HMH Foto Alter Bridge te Alter Bridge - 3/11 - HMH Foto Alter Bridge te Alter Bridge - 10/11 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 124 foto's van Alter Bridge
Bekijk alle 11 foto's van Mammoth WVH

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest