Nieuw poppodium FG Live op locatie Waerdse Tempel in Heerhugowaard

FG Live
Nieuw poppodium FG Live op locatie Waerdse Tempel in Heerhugowaard
Door RobZ op 30 januari 2023 - 14:58 Opvallend nieuws uit Heerhugowaard. In die gemeente stond de Waerdse Tempel, een groot podium waar artiesten als De Dijk, Golden Earring, Marco Borsato en Within Temptation in het verleden shows gaven. Op 1 januari 2012 werd de stekker uit de Waerdse Tempel getrokken, maar afgelopen week werd bekend dat er onder de naam FG Live gewerkt wordt aan een herstart van de concertlocatie.

Dit weekend vond er een besloten event plaats met onder andere Mart Hoogkamer, Gerard Joling, DJ La Fuente, Gebroeders Ko en The Partysquad. Het is de bedoeling dat de FG-groep een alcohol- en exploitatievergunning krijgt en daarna ook weer concerten gaat organiseren op de locatie in Heerhugowaard. In het gebouw aan het Strand van Luna is plek voor in totaal tweeduizend bezoekers.

"Wie wel eens in de Waerdse Tempel is geweest, herkent het bijna niet meer terug", zegt Fred Grifhorst, oprichter van de FG-Groep tegen het Noordhollands Dagblad. "Er is een volledig nieuwe geluidsinstallatie en lichtinstallatie geplaatst en de akoestiek is sterk verbeterd." De FG-Groep is bekend van allerlei formules in de sanitair- en keukenbranche zoals Sanisale, Keukensale en Sanidump.

Hier vind je een video-impressie van het nieuwe podium:


Foto van Google maps streetview gemaakt in augustus 2022


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefjeangu macrooy

JEANGU MACROOY VANAF EIND APRIL ZES NEDERLANDSE...Jeangu Macrooy heeft sinds 2020 natuurlijk geen introductie meer nodig. Als...

joji

JOJI IN AUGUSTUS LANGS AFAS LIVE IN KADER VAN NIEUW... De Japanse artiest Joji keert op dinsdag 22 augustus terug naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.