Joji in augustus langs Afas Live in kader van nieuw album

Joji
Joji in augustus langs Afas Live in kader van nieuw album
Door PhaedraW op 30 januari 2023 - 11:49 De Japanse artiest Joji keert op dinsdag 22 augustus terug naar Nederland. In AFAS Live zal hij een liveshow geven rondom zijn meest recente album SMITHEREENS.

Joji wordt door velen beschouwd als een van de meest boeiende artiesten van het digitale tijdperk. Op jonge leeftijd maakte de artiest al indruk met een YouTube kanaal gevuld met muziek, tirades, ukulele demo's en zijn eigen 'reality show' gevuld met unieke alter ego's van Joji. Onder meer de doorbraak van viral hit 'Harlem Shake' komt uit de koker van Joji. Op zijn album SMITHEREENS (2022) bouwt Joji zijn muzikale universum steeds verder uit.

Vrijdag 3 februari om 10:00 gaat de kaartverkoop van start en tickets zijn verkrijgbaar vanaf €50,40. Via deze link [url2=]koop je tickets voor het concert van Joji in Afas Live op 22 augustus. Een reminder ontvangen als de tickets in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in!

Dat Joji rond de datums van Lowlands en Pukkelpop in Europa op tournee is, zal de festivalorganisatoren mogelijk ook interesseren.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Joji in AFAS Live
Tickets Joji
di 22 aug
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40 - 78,40
waerdsetempelnews.jpg

NIEUW POPPODIUM FG LIVE OP LOCATIE WAERDSE TEMPEL IN...Opvallend nieuws uit Heerhugowaard. In die gemeente stond de Waerdse Tempel...

Baroeg

BAROEG ANNULEERT CONCERT CONTROVERSIËLE METALBAND... Het optreden van Deströyer 666 in het Rotterdamse podium Baroeg is gecanceld...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.