The Opposites op oudejaarsavond in Paradiso

Willem The Opposites
The Opposites op oudejaarsavond in Paradiso
Door sjoertb op 29 september 2022 - 11:06 Op oudjaarsdag kun je in Paradiso met The Opposites het jaar afsluiten. Het rapduo geeft daar namelijk een concert op 31 december 2022.

Big2 en Willem maken samen The Opposites. Sinds 2005 braken ze door met de hits ‘Fok Jou’ en 'Slaap' van het album 'De Fik Er In'. Het duo groeide uit tot één van de grootste Nederlandstalige hiphop acts uit de geschiedenis. Na een stop in 2014 kwam het duo vijf jaar later terug en zijn ze niet meer weg te slaan van de grootste podia op festivals. Deze zomer speelden ze nog op onder andere Lowlands, Pukkelpop en Paaspop.

Het concert:
31-12-2022 - The Opposites - Paradiso, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop start op vrijdag 30 september. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefThe Opposites in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
alestorm

PIRATEN-METALBAND ALESTORM MET GLORYHAMMER NAAR DEN...Arghhhh.... op 28 en 29 januari is Alestorm voor twee shows in de BeNeLux....

Dimitri Vegas & Like Mike

LAATSTE SPORTPALEIS-SHOWS VAN DIMITRI VEGAS & LIKE... De dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike stonden in 2013 voor het eerst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.