Laatste Sportpaleis-shows van Dimitri Vegas & Like Mike in december

review: Amsterdam Music Festival 2019 Dimitri Vegas & Like Mike
Laatste Sportpaleis-shows van Dimitri Vegas & Like Mike in december
Door PhaedraW op 28 september 2022 - 11:10 De dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike stonden in 2013 voor het eerst in het Sportpaleis. Dit jaar doen de dj's hun allerlaatste Sportpaleis-shows op 16 en 17 december. De shows zijn in samenwerking met Tomorrowland.

Ze werkten samen met de allergrootste artiesten der aarde, werden zèlf de grootsten der aarde (Nr. 1 in de DJ Mag Top 100), draaiden overal ter wereld op de meest legendarische feestjes en grootste festivals, scoorden ontelbare wereldhits en hosten in de zomer hun eigen residency parties in Ibiza.

"We hebben ongelooflijk veel goesting om het jaar af te sluiten in België en we gaan dat met een knal doen. Het worden onze laatste shows in het Sportpaleis dus we gaan alles uit de kast halen om Antwerpen op zijn grondvesten te doen daveren. We kijken er naar uit!" - aldus Dimitri Vegas & Like Mike via Live Nation.

Join the madness op:
16-12-2022 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
17-12-2022 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

Kaarten kosten tussen de €38,59 en €55,38. VIP pakketten zijn ook beschikbaar. Kosten daarvan zijn liggen tussen de €154,50 en €374. Tickets zijn gelijk beschikbaar.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Willem The Opposites

THE OPPOSITES OP OUDEJAARSAVOND IN PARADISOOp oudjaarsdag kun je in Paradiso met The Opposites het jaar afsluiten. Het...

Paradiso logo nieuw

THE JORDAN KEERT IN VOORJAAR 2023 TERUG NAAR PARADISO Na het grote succes van haar uitverkochte show in Paradiso Bitterzoet op 16...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.