concert: The Opposites in Paradiso op ZATERDAG 31 DECEMBER 2022

  • The Opposites
    Solar Weekend 2010
    © Erik Luyten
  • The Opposites
    Pinkpop 2013 - Zaterdag
    © Joost Doensen
ZA.
31 DEC
THE OPPOSITES Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma The Opposites

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 31 december 2022.
Dat is 453 dagen geleden.

Concert uitverkocht
The Opposites in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 31 dec
The Opposites + Deejay Abstract
Paradiso, Amsterdam
€ 54,50

EXTRA INFORMATIE

The Opposites is een rapduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds ze in 2005 doorbraken met de hits ‘Fok Jou’ en 'Slaap' van het album 'De Fik Er In'. Het duo groeide uit tot één van de grootste Nederlandstalige hiphop acts uit de geschiedenis. Na standaard uitverkochte album tours en headline shows op de grootste festivals van ons land, stopte de act in 2014.

Vijf jaar later schreeuwden de koppen ‘The Opposites keren éénmalig terug op Appelsap’. Willem en Twan werden zelf zo overdonderd door hun reünie show in Amsterdam, dat ze een uitnodiging voor een intieme surprise show in Lowlands’ Sexyland de week daarop, niet konden weerstaan. Het festival stond wederom finaal op z’n kop. Dit was voor het duo het duwtje in de rug om vaker te spelen voor eigen publiek. Na eerder dit jaar de Gashouder in Amsterdam drie keer te hebben uitverkocht, komen de heren op oudjaarsdag naar Paradiso voor hun laatste show van het jaar.

Foto's van The Opposites

Foto The Opposites te Lowlands 2022 - vrijdag Foto The Opposites te The Opposites - 29/11 - 013 Foto The Opposites te Vrienden van Amstel Live 2024 Foto The Opposites te The Opposites - 07/05 - Westergasfabriek Foto The Opposites te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto The Opposites te Lowlands 2022 - vrijdag
 
Bekijk alle 129 foto's van The Opposites

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest