Rapper Bokoesam viert 10-jarig bestaan in Melkweg

Bokoesam
Rapper Bokoesam viert 10-jarig bestaan in Melkweg
Door melissavkoldam op 29 september 2022 - 11:03 Bokoesam gaat op donderdag 15 december optreden in de Melkweg. Na een decennium actief te zijn heeft de Amsterdamse rapper, stijl-icoon én ondernemer Bokoesam maarliefst twee Top 10 albums en 4 Top 20 albums op zijn naam staan. Onlangs dropte hij zijn album ‘Nachtvlinder’, en de dancehall mixtape ‘Doe Het Nou Gewoon’.

Kaarten voor het concert gaan morgen (30 september) om 10:00 uur in de verkoop en kosten daarvoor zijn €23. Een ticket voor Bokoesam in de melkweg koop je hier!

In de Melkweg viert Bokoesam zijn succes van de afgelopen 10 jaar én de release van zijn aankomende single ‘Harder Dan Ik Hebben Kan’ in de Max. ‘Bokoesam Island’ bestaat uit een expo en een geheel nieuwe show begeleid door zijn DJ en dancehall band. Blijf na de show vooral hangen! Je kunt namelijk nog de hele avond los gaan tijdens de dancehall after party, hosted by Bokoesam himself en DJ Steesko.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefWillem The Opposites

THE OPPOSITES OP OUDEJAARSAVOND IN PARADISOOp oudjaarsdag kun je in Paradiso met The Opposites het jaar afsluiten. Het...

Dimitri Vegas & Like Mike

LAATSTE SPORTPALEIS-SHOWS VAN DIMITRI VEGAS & LIKE... De dj-broers Dimitri Vegas & Like Mike stonden in 2013 voor het eerst...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.