Roxeanne Hazes vervolgt tournee in februari met 7 nieuwe concerten

review: Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Roxeanne Hazes
Roxeanne Hazes vervolgt tournee in februari met 7 nieuwe concerten
Door RobZ op 22 september 2022 - 10:51 In augustus konden we berichten dat Roxeanne Hazes in de periode november/december drie clubshows gaat geven. De concerten in Doornroosje en TivoliVredenburg zijn inmiddels uitverkocht. Alleen voor het concert in Patronaat op 2 december zijn nog tickets beschikbaar. Maar vandaag worden nieuwe kansen aangekondigd om de dochter van Andre Hazes live aan het werk te zien. In februari gaat Dochter Dre op tournee langs de Nederlandse clubs. Achtereenvolgens worden De Nieuwe Nor, Metropool Hengelo, 013, De Maassilo, Hedon, Luxor Live en Spot Groningen aangedaan.

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat het debuutalbum In Mijn Bloed verscheen. Roxeanne Hazes had daarvoor jarenlang haar vaders muziek gespeeld, maar vond zichzelf opnieuw uit. Haar kwetsbaarheid en eerlijkheid werden beloond met lovende reacties, een hit en een Edison. Het juryrapport sprak destijds over een ‘kwetsbare popdiva die put uit rock, pop, levenslied, R&B en dance.’

Roxeanne werd moeder, presenteerde een tv-programma, bracht enkele losse nummers uit, speelde met haar band door het hele land en werkte hard aan nieuwe muziek. Net als bij haar debuutalbum verwerkte ze haar verleden, angsten en inzichten in haar liedjes. Eerlijker en opener dan ik ooit waarbij ze vooral hoopt dat anderen er kracht, herkenning en ook plezier uit halen. De eerste nieuwe muziek van het aanstaande album verschijnt in het najaar van 2022!

De kaartverkoop voor deze nieuwe shows in februari is per direct van start. Tickets zijn via de onderstaande links te koop en kosten tussen de 21 en 25 euro.

04-02-2023 - Nieuwe Nor, Heerlen (tickets)
10-02-2023 - Metropool, Hengelo (tickets)
11-02-2023 - 013, Tilburg (tickets)
17-02-2023 - Maassilo, Rotterdam (tickets)
18-02-2023 - Hedon, Zwolle (tickets)
24-02-2023 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
25-02-2023 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBLØF

BLØF DIT NAJAAR OPNIEUW DE PODIA LANGSNa een prachtige festivalzomer is de ijzersterke Zeeuwse band BLØF dit najaar...

harry potter

WINNEN: 3X2 TICKETS THE MAGICAL MUSIC OF HARRY POTTER Originele acteurs, magie, stersolisten, een koor en symfonieorkest brengen de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.