concert: Roxeanne Hazes in 013 op ZATERDAG 11 FEBRUARI 2023

  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
ZA.
11 FEB
ROXEANNE HAZES Next, 20:00 uur 013, Tilburg
2023
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 11 februari 2023.
Dat is 40 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Roxeanne Hazes in 013
DEZE Roxeanne Hazes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 11 feb
013, Tilburg
€ 24,40

EXTRA INFORMATIE

De naam Roxeanne Hazes is tegenwoordig bekend bij vrijwel iedere Nederlander. Dit is niet alleen door de achternaam en als dochter van de grote André. Nee, dit is door de eigen, uiterst persoonlijke nummers die zij de afgelopen jaren uit heeft gebracht. Haar laatste album is al een aantal jaren geleden aangekomen, maar met nieuw werk in het verschiet reist ze nogmaals heel Nederland door om in elke uithoek mensen te betoveren.

Roxeanne is een bezige bij. In de afgelopen jaren werd ze moeder, presenteerde ze een tv-programma, werkte ze aan nieuwe muziek en tourde ze met haar band het land door. De uitgebrachte nummers verliezen echter niets in kwaliteit en zijn stuk voor stuk hits, en dat kunnen we alleen maar applaudisseren.

Foto's van Roxeanne Hazes

Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 11/10 - Paradiso Foto Roxeanne Hazes te Paaspop Schijndel 2018 - Zondag Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 3/3 - Rotown Foto Roxeanne Hazes te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 06/12 - EKKO
 
Bekijk alle 63 foto's van Roxeanne Hazes

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws