concert: Roxeanne Hazes in Nieuwe Nor op ZATERDAG 04 FEBRUARI 2023

  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
  • Roxeanne Hazes
    Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
    © Joyce van Doorn
ZA.
04 FEB
ROXEANNE HAZES 20:00 uur Nieuwe Nor, Heerlen
2023
Hoofdprogramma Roxeanne Hazes

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 04 februari 2023.
Dat is 47 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Roxeanne Hazes in Nieuwe Nor
DEZE Roxeanne Hazes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 04 feb
Nieuwe Nor, Heerlen
€ 23,50

EXTRA INFORMATIE

De naam Roxeanne Hazes is tegenwoordig bekend bij vrijwel iedere Nederlander. Dit is niet alleen door de achternaam en als dochter van de grote André. Nee, dit is door de eigen, uiterst persoonlijke nummers die zij de afgelopen jaren uit heeft gebracht. Haar laatste album is al een aantal jaren geleden aangekomen, maar met nieuw werk in het verschiet reist ze nogmaals heel Nederland door om in elke uithoek mensen te betoveren.

Roxeanne is een bezige bij. In de afgelopen jaren werd ze moeder, presenteerde ze een tv-programma, werkte ze aan nieuwe muziek en tourde ze met haar band het land door. De uitgebrachte nummers verliezen echter niets in kwaliteit en zijn stuk voor stuk hits, en dat kunnen we alleen maar applaudisseren.

Foto's van Roxeanne Hazes

Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 63 foto's van Roxeanne Hazes

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws