Extra concert Goldband in Lotto Arena

Goldband
Extra concert Goldband in Lotto Arena
Door RobZ op 09 september 2022 - 11:19 Dat Goldband dé popsensatie van het moment is, dat staat als een paal boven water. Zowat alles wat ze aanraken verandert in goud en elk van hun concerten is in no time uitverkocht. Zo ook het concert in de Lotto Arena op zaterdag 11 maart 2023, dat ze eerder deze week aankondigden. Deze ochtend vlogen de tickets op slechts enkele minuten tijd allemaal de deur uit! Het Haagse trio kondigt daarom onmiddellijk een extra concert in de Lotto Arena aan, op vrijdag 10 maart.

In Nederland verkocht Goldband onlangs driemaal de Afas Live uit. We zijn benieuwd of er vandaag of morgen ook nog een derde concert in de Lotto Arena wordt aangekondigd.

Tickets voor het extra concert van Goldband in de Lotto Arena koop je hier. Ze kosten 43 euro per stuk. De kaartverkoop voor het extra concert is per direct van start gegaan.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Di-rect news

DI-RECT EN RESIDENTIE ORKEST SAMEN IN AFAS LIVE,...Zojuist is bevestigd dat DI-RECT en het Residentie Orkest in februari...

Patronaat news

PATRONAAT OPENT MET CLUB3 NIEUWE NACHTCLUB IN HAARLEM Patronaat opent een nieuwe nachtclub genaamd CLUB3. Elke vrijdag en zaterdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.