Patronaat opent met CLUB3 nieuwe nachtclub in Haarlem

CLUB3 Haarlem
Patronaat opent met CLUB3 nieuwe nachtclub in Haarlem
Door PhaedraW op 09 september 2022 - 10:50 Patronaat opent een nieuwe nachtclub genaamd CLUB3. Elke vrijdag en zaterdag ontdek je hier de beste techno en house dj's & producers, maar ook alternatieve en experimentele livemuziek, kunstenaars in de speciale Expo en vernieuwende DJ-sets in de Boiler.

Vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober wordt het openingsweekend van CLUB3 gevierd. Hoewel CLUB3 huist in de verbouwde rechtervleugel van Patronaat wordt het programma niet alleen door het Haarlemse poppodium samengesteld. Dit wordt overgelaten aan specialisten die precies weten wat er speelt in de nachtcultuur zodat er door het publiek elk weekend iets nieuws ontdekt kan worden. De line-up wordt de komende tijd bekend gemaakt via de instagram van CLUB3.

‘Het is tijd dat de Haarlemse nachtcultuur weer tot leven komt’, pleit Pelle Loopik, dj/producer en nachtprogrammeur bij poppodium Patronaat. Als ervaren producer en dj is Loopik vrijwel ieder weekend in Europese nachtclubs te vinden, behalve in zijn thuisstad, tot nu. CLUB3 moet meer worden dan alleen een plek voor liefhebbers van techno, house en vernieuwende alternatieve (elektronische) muziek; in de nachtclub bepaalt namelijk ‘de scene’ het programma.

Na de opening op 30 september is CLUB3 elke vrijdag- en zaterdagavond geopend van 22:00 tot 04:00. Om CLUB3 zo vrij mogelijk toegankelijk te laten zijn de toegangskaarten standaard € 5,-.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Goldband

EXTRA CONCERT GOLDBAND IN LOTTO ARENADat Goldband dé popsensatie van het moment is, dat staat als een paal boven...

bonnie prince billy

BONNIE 'PRINCE' BILLY DRIEMAAL TE ZIEN IN NEDERLAND... Acht jaar hebben we er op moeten wachten, maar op begin december 2022 is het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.