Di-rect en Residentie Orkest samen in AFAS Live, Mainstage en Martiniplaza

review: Di-rect - 19/10 - TivoliVredenburg Di-rect
Di-rect en Residentie Orkest samen in AFAS Live, Mainstage en Martiniplaza
Door PhaedraW op 09 september 2022 - 11:27 Zojuist is bevestigd dat DI-RECT en het Residentie Orkest in februari 2023 op tour gaan langs concertzalen in Amsterdam, Den Bosch en Groningen. Het is voor het eerst dat de Haagse band en het eveneens Haagse orkest samen voor publiek op zullen gaan treden. De samenwerking begon tijdens een van de livestreams die de band vorig jaar deed en werd een groot succes.

"Het spelen van onze liedjes met een groot orkest geeft zo’n ontzettende kick. Het staat al lang op onze bucketlist om met het Residentie Orkest concerten te geven voor een live publiek. Te gek dat dit nu gaat gebeuren, het worden drie hele bijzondere avonden.” aldus DI-RECT.

Ook arrangeur Tom Trapp is zeer enthousiast over deze wederkerende samenwerking. "Dit gaat inderdaad een muzikaal spektakel worden. Het orkest voegt echt iets toe, ze spelen niet alleen mee, maar worden onderdeel van het geheel."

Tickets voor de shows kosten tussen €59 en €29 en worden uitsluitend verkocht via GUTS. De verkoop begint maandag 12 september om 12:00.
04-02-2023 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
12-02-2023 - Mainstage, 's-Hertogenbosch (tickets)
18-02-2023 - Martiniplaza, Groningen (tickets)

Graag een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in voor AFAS Live, Mainstage en/of Martiniplaza.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coldplay

LIVESTREAMEVENT COLDPLAY IN NEDERLANDSE BIOSCOPENMet de Music Of The Spheres Tour komt Coldplay op 29 oktober op het witte...

Goldband

EXTRA CONCERT GOLDBAND IN LOTTO ARENA Dat Goldband dé popsensatie van het moment is, dat staat als een paal boven...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.