Europese tournee Anne-Marie met concerten in Ziggo Dome en Paleis 12 volledig afgelast

review: Anne-Marie - 16/05 - AFAS Live Anne-Marie
Europese tournee Anne-Marie met concerten in Ziggo Dome en Paleis 12 volledig afgelast
Door PhaedraW op 09 september 2022 - 09:08 Gisteren ontvingen de kaarthouders een mail met het nieuws dat de Europese tour van de Britse zangeres Anne-Marie is afgelast. Dit bevat dus ook de concerten op 12 november 2022 in de Ziggo Dome en op 13 november 2022 in Paleis12.

"Wegens onvoorziene problemen in het tourschema is de zangeres genoodzaakt de concerten die gepland stonden in november en december dit jaar te annuleren." aldus de organisatie. De concerten zijn volledig afgelast en worden dus niet verplaatst naar een nieuwe datum.

Alle gekochte kaarten worden geannuleerd en binnen enkele weken wordt het bedrag teruggestort op de rekening waarmee de tickets zijn aangeschaft. Dit wordt automatisch geregeld en hiervoor hoef je geen verdere actie te ondernemen.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Streamers news

NIEUWE LIVESTREAM VAN THE STREAMERS UIT OLYMPISCH...Tijdens de opening van hun pop-up store hebben The Streamers een nieuwe...

AFAS Live

LUKE COMBS NAAR AFAS LIVE EN ANCIENNE BELGIQUE Een van de grootste talenten van de Amerikaanse countrymuziek kondigt zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.