Only The Poets naar Annabel en Nieuwe Nor

only the poets
Only The Poets naar Annabel en Nieuwe Nor
Door PhaedraW op 31 augustus 2022 - 10:28 Nadat de pop-indie band Only The Poets de Rotown in Rotterdam volledig had uitverkocht, zijn ze druk in overleg gegaan of er een mogelijkheid was om de band in een grotere zaal te plaatsen. En dat is gelukt! Op zondag 23 oktober 2022 staat Only The Poets met de 'Our Time'-tour in Annabel, Rotterdam. Daarnaast heeft de band ook net bekendgemaakt nog naar poppodium Nieuwe Nor te gaan op maandag 14 november 2022.

De Britse indie-pop/rock band Only The Poets heeft sinds hun oprichting in 2017 veel indruk gemaakt op het publiek. Maar sinds het viertal het voorprogramma mocht verzorgen van Louis Tomlinson begin 2022, gaat hun carriere als een speer. Met nummers als Forget Your Name, Emotional en Even Hell weten ze het publiek in te pakken.

De band komt ook nog twee keer naar de Melkweg. Tickets voor deze shows zijn uitverkocht.

De concerten:
23-10-2022 - Annabel, Rotterdam (tickets)
25-10-2022 - Melkweg, Amsterdam (uitverkocht)
14-11-2022 - Nieuwe Nor, Heerlen (tickets)
16-11-2022 - Melkweg, Amsterdam (uitverkocht)

De gekochte tickets voor de show in Rotown blijven geldig voor de nieuwe locatie. De extra beschikbare kaarten zijn gelijk in de verkoop gegaan. Dit geldt ook voor de show in Nieuwe Nor Heerlen!


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rammstein Till Lindemann

NIEUWE TOURNEE RAMMSTEIN OP 6 JULI NAAR GRONINGEN EN...Groot nieuws! Na wekenlang geruchten is er eindelijk duidelijkheid. Rammstein...

Muziekodroom

LIMBURGS MUZIEKCENTRUM MUZIEKODROOM STOPT VOORLOPIG Muziekodroom gaat in 'sluimerstand'. Het muziekcentrum in Hasselt in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.