Nieuwe tournee Rammstein op 6 juli naar Groningen en 4 augustus naar Brussel

review: Pinkpop 2016 - Zaterdag Rammstein
Nieuwe tournee Rammstein op 6 juli naar Groningen en 4 augustus naar Brussel
Door RobZ op 01 september 2022 - 10:04 Groot nieuws! Na wekenlang geruchten is er eindelijk duidelijkheid. Rammstein is komende zomer weer in Nederland en België te zien. De Duitse band staat op donderdag 6 juli 2023 in Stadspark Groningen en op vrijdag 4 augustus zet de band ook Brussel in vuur en vlam! Rammstein geeft daar een concert in het Koning Boudewijn Stadion. De twee aangekondigde concerten zijn onderdeel van de nieuwe 'Europe Stadium Tour’ van de band rondom Till Lindemann.

Afgelopen zomer was Rammstein te zien in Nijmegen en Oostende. Daar gaven ze twee concerten in zowel het Goffertpark als Park de Nieuwe Koers in Oostende. Podiuminfo was in Nijmegen aanwezig voor een fotoverslag en dat leverde imposante plaatjes op.

Rammstein trakteert op een spectaculaire show die letterlijk in vuur en vlam staat. Verwacht je aan een perfect georkestreerde band met de zalige humor en pathetiek van de Rammstein-act! Qua stijl, grootsheid en kwaliteit is dat alles zonder meer uniek in de muziekwereld. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Rammstein al zijn fans en al wie op het punt staat fan te worden een nieuwe kans biedt om deze "gigantische show” (Rolling Stone) live te beleven!

Tickets voor de concerten van Rammstein in Stadspark Groningen en het Koning Boudewijnstadion in Brussel gaan donderdag 8 september om 10:00 uur in de verkoop. In België geldt een vanafprijs van 89 euro. De ticketprijzen voor het concert in Groningen zien er zo uit:

Feuerzone: €123,20
Tribune zitplaatsen (inclusief rolstoel-/begeleidersplaatsen): €114,40
Staanplaatsen: €94,60

Zo ziet de plattegrond van het terrein in Groningen uit:


Hier koop je vanaf donderdag 8 september tickets voor Rammstein in Groningen.

Hier kan je terecht als je op zoek bent naar tickets voor Rammstein in Brussel.

Er kunnen per bestelling maximaal zes tickets gekocht worden. Er wordt gewerkt met tickets op naam. Bij binnenkomst wordt gecontroleerd of de naam op de kaart klopt met je ID.

Vanzelfsprekend kunnen we je per email herinneren aan de start van de voorverkoop. Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in Groningen en hier voor de show in Brussel.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Harry Styles

EXTRA CONCERT VOOR HARRY STYLES IN DE JOHAN CRUIJFF...Vannochtend startte de pre-sale van het concert van Harry Styles op 5 juni in...

Annabel

ONLY THE POETS NAAR ANNABEL EN NIEUWE NOR Nadat de pop-indie band Only The Poets de Rotown in Rotterdam volledig had...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.