FEVER 333 in januari naar Ancienne Belgique en Melkweg

FEVER 333
FEVER 333 in januari naar Ancienne Belgique en Melkweg
Door melissavkoldam op 29 augustus 2022 - 10:46 Hardcore- en rapmetalgroep FEVER 333 zet menig podium en festival (waaronder Lowlands) in vuur en vlam met hun molotovcocktail van punk, hiphop en thrash. Met een trio bestaande uit zanger Jason Aalon Butler (voorheen letlive), drummer Aric Improta (Night Verses) en gitarist Stephen Harrison (ex-the Chariot) is dat ook niet zo gek.

De band gaat komend jaar touren en doet daarbij op 28 januari België en op 29 januari Nederland aan. Tickets gaan woensdag 31 augustus in de verkoop om 10:00 uur.

Koop hier je ticket voor FEVER 333 in Ancienne Belgique.
Een ticket voor FEVER 333 in de Melkweg koop je hier.

Hun debuut ‘Made An America’ verscheen in 2019 en de titel track scoorde meteen een Grammy nominatie voor “Best Rock Performance” en KERRANG! noemde het “The best debut album of 2019”. Een mooie start van de carrière van de post-hardcore, vermengd met industrial en trap, band. Er volgende later nog 2 albums en verrassend diverse samenwerkingen met oa. POPPY , RUN-D.M.C. en Vic Mensa.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roma Antwerpen

MEROL KONDIGT TWEEDE CONCERT AAN IN DE ROMA TE...Na een snel uitverkochte show op 4 maart in De Roma, Antwerpen, kondigt de...

AFAS Live

EVENEMENTEN BIJLMER ARENA OP 3 SEPTEMBER DE DUPE VAN... Op zaterdag 3 september heeft de NS besloten om tussen 14:15 en 20:30 geen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.