MEROL kondigt tweede concert aan in De Roma te Antwerpen

Merol
MEROL kondigt tweede concert aan in De Roma te Antwerpen
Door PhaedraW op 29 augustus 2022 - 15:17 Na een snel uitverkochte show op 4 maart in De Roma, Antwerpen, kondigt de Dordrechtse zangeres MEROL aan nog een concert te geven! Op donderdag 2 maart 2023 speelt MEROL met de 'Troostprijs' tour nog een keer in De Roma.

Charmant, ondeugend, een splinternieuw stijlicoon… Merol is het allemaal. Met haar catchy Nederlandstalige pop, cheeky teksten, pompende jaren ’80 synths en een gezonde dosis humor en zelfspot weet ze ieders hart te veroveren. MEROL brak door met o.a. de singles 'Lekker met de meiden' en 'Hou je bek en bef me'.

Dinsdag 30 augustus om 10:00 gaan de tickets voor haar extra show in de verkoop. Scoor hier je tickets voor het extra concert van Merol in de Roma! Prijzen liggen tussen € 22 - €20 (incl. servicekosten)



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam

ZESDE AFSCHEIDSCONCERT NICK & SIMON IN ROTTERDAM AHOYNa aangekondigd te hebben te stoppen als zangduo, geven Nick & Simon 5...

Melkweg nieuwe logo

FEVER 333 IN JANUARI NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN MELKWEG Hardcore- en rapmetalgroep FEVER 333 zet menig podium en festival (waaronder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.