Evenementen Bijlmer Arena op 3 september de dupe van verwachte drukte formule 1

Ziggo Dome Podium
Evenementen Bijlmer Arena op 3 september de dupe van verwachte drukte formule 1
Door PhaedraW op 29 augustus 2022 - 10:30 Op zaterdag 3 september heeft de NS besloten om tussen 14:15 en 20:30 geen treinen te laten stoppen op het station Bijlmer Arena. De NS heeft deze keuze genomen om de veiligheid van reizigers te garanderen. De treinen zitten namelijk naar verwachting overvol met formule 1 fans die uit Zandvoort terugkomen.

Veel mensen worden de dupe van de keuze van de NS. Er is namelijk een voetbalwedstrijd in de Johan Cruijff Arena (Ajax vs. Cambuur), en er zijn twee uitverkochte concerten; Yade Lauren in AFAS Live en Kensington in de Ziggo Dome. Reizigers wordt aangeraden om een alternatief vervoersmiddel te kiezen.

Onder het Arena-gebied vallen de stations Duivendrecht, Amsterdam Bijlmer Arena en Amsterdam Holendrecht. De stations zijn wel te bereiken met de metro en de bus. De wethouder van Amsterdam, Melanie van der Horst, stelt hard te werken aan alternatieve reismogelijkheden, ‘door de inzet van extra metro’s en door het creëren van extra parkeergelegenheid’.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

FEVER 333 IN JANUARI NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN MELKWEGHardcore- en rapmetalgroep FEVER 333 zet menig podium en festival (waaronder...

Johan Cruijff ArenA news

HARRY STYLES KEERT TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIE... De geruchten van de afgelopen week zijn waar; de As It Was -zanger Harry...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.