Phoenix geeft extra concert op vrijdag 25 november in Paradiso

Phoenix
Phoenix geeft extra concert op vrijdag 25 november in Paradiso
Door chloetzintzoglou op 24 juni 2022 - 11:45 Op vrijdag 25 november geeft Phoenix een extra concert in Paradiso. De Franse indiepopband Phoenix stond al ingepland voor zaterdag 26 november op dezelfde locatie en op woensdag 23 november in Ancienne Belgique te Brussel.

De vierkoppige band Phoenix uit Versailles, Frankrijk brak door aan het begin van dit millennium met succesalbum ‘United’ en het daaropvolgende ‘Wolfgang Amadeus Phoenix’. Nummers als ‘If I Ever Feel Better’, ‘Lisztomania’ en ‘1901’ groeiden uit tot indiepop-evergreens en bracht de band succes wat reikt tot ver buiten de stadsperiferie van Parijs.

Phoenix is opvallend populair in de Verenigde Staten: de naam van de band glorieerde groot op de posters van megafestivals als Coachella, Austin City Limits en Lollapalooza. Ook schreef de band mee aan de soundtrack van de recente Sofia Coppola-film ‘On The Rocks’.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het extra concert van Phoenix op vrijdag 25 november. Tickets kosten 39 euro.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Phoenix in Paradiso
Tickets Phoenix
vr 25 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 39,00
carre

NAAZ IN JANUARI NAAR KONINKLIJK THEATER CARRÉ TE...Op vrijdag 27 januari 2023 treedt Naaz op in Carré in Amsterdam. Met haar...

ADE 2020 news

GOLDFISH GEEFT TIJDENS AMSTERDAM DANCE EVENT CONCERT... Op zaterdag 22 oktober is GoldFish te zien op het Amsterdam Dance Event in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.