Naaz in januari naar Koninklijk Theater Carré te Amsterdam

review: Naaz - 12/12 - Bitterzoet Naaz
Naaz in januari naar Koninklijk Theater Carré te Amsterdam
Door chloetzintzoglou op 24 juni 2022 - 12:29 Op vrijdag 27 januari 2023 treedt Naaz op in Carré in Amsterdam. Met haar comeback show Jin, Jihan, Azadî (wat vrouw, leven, vrijheid betekent) geeft Naaz een blik in haar wereld. Een verhaal over vrijheid, cultuur, verleden en heden. Je eigen kracht terugnemen en niet bang zijn voor mensen die je klein houden.

Tweeënhalf jaar lang was het stil rondom de Nederlands-Koerdische artieste, Naaz. Ze verdween, zocht en vond zichzelf uiteindelijk terug. Ze verliet het muzieklandschap als een meisje en is terug gekomen als een jonge, krachtige vrouw. In deze periode heeft ze zich losgemaakt van haar verleden en donkere delen uit haar leven. Naaz is terug. En niet zomaar. Ze wil haar verhaal delen en daarmee anderen inspireren.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het concert van Naaz in Carré. Tickets kosten 24,60 per stuk.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Naaz in Koninklijk Theater Carré
Tickets Naaz
zo 22 jan
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam
€ 24,60
Hallo venray

HALLO VENRAY KONDIGT 'JAZZ TOUR' AAN DOOR NEDERLAND Hallo Venray kondigt hun 'jazz' tournee aan door Nederland. Van september...

Paradiso logo nieuw

PHOENIX GEEFT EXTRA CONCERT OP VRIJDAG 25 NOVEMBER... Op vrijdag 25 november geeft Phoenix een extra concert in Paradiso. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.