GoldFish geeft tijdens Amsterdam Dance Event concert in de Melkweg

GoldFish
GoldFish geeft tijdens Amsterdam Dance Event concert in de Melkweg
Door chloetzintzoglou op 24 juni 2022 - 10:31 Op zaterdag 22 oktober is GoldFish te zien op het Amsterdam Dance Event in de Melkweg. Tickets zijn direct in de voorverkoop.

Het Amsterdam Dance Event is een muziekconferentie, festival en het wereldwijde ontmoetingspunt voor de creatieve industrie gericht op elektronische muziek en vindt sinds 1996 jaarlijks in oktober plaats in Amsterdam.

Voordat ze als GoldFish de elektronische scene van Zuid-Afrika veranderden, waren Dominic Peters en David Pool brave studenten overdag, en bliezen ze 's avonds het dak van menig huisfeest er af. Na de release van hun debuut 'Caught in the Loop' in 2006, opende GolfdFish al voor grote namen als Fatboy Slim, Mr Scruff en Paul van Dyk. De afgelopen jaren vond het duo internationaal succes met hun dynamische sound van house, pop en jazz, gevuld met Afrikaanse ritmes, brutale samples en eindeloos vrolijke hooks. Dichterbij huis brachten ze met Bakermat een paar jaar geleden de swingende track 'Games' uit.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor GoldFish in de Melkweg. Tickets kosten 28,75 per stuk.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Goldfish in Melkweg
Tickets Goldfish
za 22 okt
Melkweg, Amsterdam
€ 28,75
Paradiso logo nieuw

PHOENIX GEEFT EXTRA CONCERT OP VRIJDAG 25 NOVEMBER...Op vrijdag 25 november geeft Phoenix een extra concert in Paradiso. De...

Moss

MOSS TOURT VANAF NOVEMBER LANGS ZEVEN PODIA IN... De Amsterdamse band Moss kondigt hun tour aan door Nederland. Ze touren in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.