Kodaline met 'Our Roots Run Deep Tour' naar Ancienne Belgique en Paradiso

Kodaline
Kodaline met 'Our Roots Run Deep Tour' naar Ancienne Belgique en Paradiso
Door RobZ op 23 mei 2022 - 16:52 Kodaline is terug! De Ierse moderne rockband die zich specialiseert in levendige en toegankelijke gitaarpartijen en rockmuziek die doet denken aan Coldplay, Keane, U2 en Oasis. De vier vrienden, Steve Garrigan, Vinnie May jr., Jason Boland en Mark Prendergast, kwamen in 2013 met hun debuutalbum 'In a Perfect World' dat direct goed werd ontvangen en werd opgevolgd door singles als 'High Hopes' en 'Love Like This'. In 2021 bracht de band hun meest recente album 'All I Want' uit en in het najaar is de band terug in om niet alleen klassiekers, maar ook nieuwer werk te delen. Op donderdag 6 oktober staat Kodaline in de Ancienne Belgique in Brussel en 23 november speelt de band in de grote zaal van Paradiso.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 27 mei om 10:00 uur in de verkoop. In Brussel betaal je 30 euro voor een ticket en in Amsterdam 35. Via deze link koop je tickets voor Kodaline in Ancienne Belgique en hier kan je terecht voor kaarten voor Kodaline in Paradiso.

Als je de voorverkoop zeker weten niet wil missen, dan kan je hier reminders instellen voor de concerten in Paradiso / Ancienne Belgique.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kodaline in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Kodaline
KIES TICKET
do 06 okt
Kodaline
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 30,00
wo 23 nov
Kodaline
Paradiso, Amsterdam
€ 35,00
BruceSpringstreennws

BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND VOOR...Bruce Springsteen and The E Street Band keren terug naar de concertpodia met...

Flemming

FLEMMING VOOR ZES CLUBSHOWS LANGS ONDER ANDERE... FLEMMING (echte naam Flemming Freddie Viguurs) maakt frisse, catchy...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.