Justin Bieber geeft extra show in Ziggo Dome

Justin Bieber
Justin Bieber geeft extra show in Ziggo Dome
Door sjoertb op 24 mei 2022 - 10:11 Justin Bieber komt in januari optreden in Amsterdam. Zijn concerten op 13 en 14 januari zijn al uitverkocht. Een goede reden om een extra show toe te voegen aan de 'Justice World Tour’. Op 11 januari 2023 is er daarom een extra concert in Ziggo Dome. Voor de shows in Antwerpen zijn nog enkele tickets beschikbaar.

De 'Justice World Tour’ is vernoemd naar Bieber’s nieuwste hitalbum 'Justice’, dat in maart 2021 debuteerde en zeer snel het meest gestreamde album in 117 landen werd. 'Justice' heeft wereldwijd bijna negen miljard streams verzameld, dankzij de enorme internationale hits 'Anyone', 'Lonely' en 'Holy' waarvan de teller al op twee miljard streams stond voordat het album uitkwam.

De concerten:
11-01-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
13-01-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (uitverkocht)
14-01-2023 - Ziggo Dome, Amsterdam (uitverkocht)
20-03-2023 - Sportpaleis, Antwerpen (volzet)
21-03-2023 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop voor de extra show start vrijdag om 9 uur. Tickets voor Justin Bieber in Ziggo Dome op 11 januari zijn hier verkrijgbaar. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Amsterdamse Zomer news

CONCERTSERIE DE AMSTERDAMSE ZOMER TERUG NAAR...De concertserie De Amsterdamse Zomer komt terug naar het Olympisch Stadion in...

BruceSpringstreennws

BRUCE SPRINGSTEEN AND THE E STREET BAND VOOR... Bruce Springsteen and The E Street Band keren terug naar de concertpodia met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.