Flemming voor zes clubshows langs onder andere Melkweg, 013, Doornroosje en Hedon

Flemming
Flemming voor zes clubshows langs onder andere Melkweg, 013, Doornroosje en Hedon
Door RobZ op 23 mei 2022 - 10:38 FLEMMING (echte naam Flemming Freddie Viguurs) maakt frisse, catchy Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Met zijn vocals op de hit ‘Miss You’ (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond hij 14 weken in de Nederlandse Top 40 en in de hitlijsten van verschillende landen in Europa en de Verenigde Staten. In 2019 releaset de Bossche zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Een jaar later maakt FLEMMING als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. Met Nederlandse singles 'Amsterdam', 'Zij Wil Mij' doet hij het erg goed op de streamingdiensten.

Tijd om dit succes te vertalen naar het live-circuit. Vanaf 3 december geeft Flemming een zestal clubshows. Hij reist langs Groningen, Tilburg, Nijmegen, Zwolle, Amsterdam en Utrecht. Op een rijtje ziet de tournee van Flemming er zo uit:

03-12-2022 - Flemming - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
08-12-2022 - Flemming - 013, Tilburg (tickets)
10-12-2022 - Flemming - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
11-12-2022 - Flemming - Hedon, Zwolle (tickets)
16-12-2022 - Flemming - Melkweg, Amsterdam (tickets)
22-12-2022 - Flemming - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Tickets gaan morgen, dindsdag 24 mei in de verkoop. De meeste ticketprijzen zijn nog niet gecommuniceerd, maar verwacht rond de 24 euro te betalen voor toegang tot een van de concerten van Flemming. Via de bovenstaande links scoor je vanaf morgen je tickets.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kodaline

KODALINE MET 'OUR ROOTS RUN DEEP TOUR' NAAR ANCIENNE...Kodaline is terug! De Ierse moderne rockband die zich specialiseert in...

James Bay

JAMES BAY IN NOVEMBER VOOR DRIE CONCERTEN NAAR... De Engelse singer-songwriter James Bay zal op zondag 13 november te zien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.