Thrice tourt naar Antwerpen en Tilburg samen met Coheed and Cambria en Touché Amoré

review: Thrice - 17/6 - Melkweg Thrice
Thrice tourt naar Antwerpen en Tilburg samen met Coheed and Cambria en Touché Amoré
Door chloetzintzoglou op 20 mei 2022 - 11:42 Thrice en Coheed and Cambria touren op zaterdag 22 oktober naar Trix in Antwerpen. De dag daarna zullen ze Nederland langs touren met hun optreden in 013 te Tilburg. Op beide locaties zal Touché Amoré de supportact zijn.

Thrice is een Amerikaanse rockband uit Californië. In de jaren negentig start de band in de alternatieve/moderne/rock-scene. In 2001 komt hun eerste echte plaat 'Indentity Crisis' uit, waardoor ze naar het voorfront van de indiescene schieten.

Ze treden samen met Coheed & Cambria op, die officieel pas zijn begonnen in 2001. De band is origineel begonnen sinds 1995 onder de naam Shabutie. Na hiermee jaren lang poppy metal/indie rock te maken heeft de band besloten een andere kant op te gaan en hierbij voor een andere naam te kiezen. De band onder leiding van zanger/gitarist Claudio Sanchez is altijd een vreemde eend in de emo-bijt geweest. De band combineerde het genre met prog-invloeden, scheurende solo’s, alt. rock en pop-punk.

De voorverkoop start vrijdag 27 mei om 10:00. Stel hier een reminder in voor het concert in Antwerpen of in Tilburg. Of koop hier tickets voor de package in Trix. Hier kan je terecht voor Thrice en Coheed & Cambria in 013. De tickets voor het concert in 013 kosten 36,40 euro.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Thrice/ Coheed and Cambria in Trix
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
za 22 okt
Thrice/ Coheed and Cambria
Trix, Antwerpen
zo 23 okt
Thrice + Coheed And Cambria
013, Tilburg
€ 36,40 - 117,40
The Killers Brandon Flowers

CONCERT THE KILLERS IN ZIGGO DOME 12 DAGEN LATER...Opvallend nieuws over het concert dat The Killers op 4 juli in de Ziggo Dome...

Kendrick Lamar

KENDRICK LAMAR GEEFT EXTRA CONCERT IN ZIGGO DOME... Het was al aangekondigd dat Kendrick Lamar op vrijdag 7 oktober een concert...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.