Kendrick Lamar geeft extra concert in Ziggo Dome Amsterdam

Kendrick Lamar
Kendrick Lamar geeft extra concert in Ziggo Dome Amsterdam
Door chloetzintzoglou op 20 mei 2022 - 11:14 Het was al aangekondigd dat Kendrick Lamar op vrijdag 7 oktober een concert zou geven in de Ziggo Dome Amsterdam. De tickets vlogen zo snel over de digitale toonbank dat er besloten is tot een extra concert. Nu staat hij voor de volgende dag ook op het programma. Zijn internationale tour gaat onder de naam van zijn nieuwe album 'The Big Steppers Tour'. Ook zal hij optreden in het Sportpaleis te Antwerpen op 28 oktober 2022.

Kendrick Lamar is een Amerikaanse rapper, afkomstig uit Compton, Californie. Hij brak in 2012 door met het album 'good kid, m.A.A.d city', dat een van de meest verkochte platen van het jaar werd. Hij werkte daarop samen met grote artiesten als Dr. Dre en Mary J Blidge.

De voorverkoop is van start. Koop hier tickets voor de shows van Kendrick Lamar in Amsterdam of Antwerpen. Tickets kosten tussen de 56 en 221,02 euro.

07-10-2022 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
08-10-2022 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
28-10-2022 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Coheed and Cambria

THRICE TOURT NAAR ANTWERPEN EN TILBURG SAMEN MET... Thrice en Coheed and Cambria touren op zaterdag 22 oktober naar Trix in...

Blaudzun news

BLAUDZUN MET NIEUWE VOORSTELLING NY-RIO-BERLIN... Blaudzun tourt in 2023 de Nederlandse theaters langs met zijn nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.