The Big Steppers Tour van Kendrick Lamar langs Ziggo Dome en Sportpaleis

Kendrick Lamar
The Big Steppers Tour van Kendrick Lamar langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 13 mei 2022 - 22:34 Vandaag presenteerde Kendrick Lamar zijn nieuwe album 'Mr. Morale & The Big Steppers'. De Amerikaanse rapper smeedt het ijzer als het heet is en kondigt gelijk een nieuwe wereldtournee aan. Deze heeft de naam 'The Big Steppers Tour' gekregen. Op vrijdag 7 oktober doet Kendrick Lamar de Ziggo Dome in Amsterdam aan en drie weken later, op 28 oktober dus, geeft hij ook een concert in Sportpaleis te Antwerpen. Special guest op de tournee is Baby Keem en Tanna Leone krijgt de eer om de concertavonden te openen.

Kendrick Lamar was voor het laatst in 2018 te zien in Nederland en België. Toen stond hij tweemaal in de Ziggo Dome en gaf ook shows op Lowlands en Pukkelpop. In 2020 en 2021 had Kendrick Lamar wel plannen om op tournee te gaan, maar deze konden vanwege het corona-virus natuurlijk niet doorgaan. Onder andere Rock Werchter, WOO HAH! en Les Ardentes zouden door Lamar worden aangedaan.

De Kendrick Lamar concerten in oktober in de Ziggo Dome en het Sportpaleis gaan vrijdag 20 mei om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Kendrick Lamar in de Ziggo Dome. Hier kan je vanaf 20 mei terecht voor tickets voor Kendrick Lamar in het Sportpaleis.

De ticketprijzen in Amsterdam zien er als volgt uit:
Staanplaatsen (€ 89,60)
Premium Zitplaatsen (€ 100,80)
1e rang - Zitplaatsen (€ 78,40)
2e rang - Zitplaatsen (€ 64,96)
3e rang - Zitplaatsen (€ 56,00)
Rolstoel- en begeleidersplaatsen (€ 78,40)


In Antwerpen kosten de tickets €101,31 - €90,10 - €78,91 - €65,47 - €54,26 en €45,30. Het is nog niet precies duidelijk welke prijs voor welke rang geldt.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop gaat beginnen? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in de Ziggo Dome en/of het Sportpaleis.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Banji

BANJI IN NOVEMBER LANGS VIER NEDERLANSE PODIAVrijdag 18 november treedt Banji op in De Helling te Utrecht. Een dag later...

Paradiso logo nieuw

CAROLINE POLACHEK IN OKTOBER NAAR ANTWERPEN EN... De Amerikaanse zangeres Caroline Polachek maakt vandaag haar Europese...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.