Sum 41 met Simple Plan langs Tilburg en Brussel in oktober

Sum 41
Sum 41 met Simple Plan langs Tilburg en Brussel in oktober
Door chloetzintzoglou op 16 mei 2022 - 11:47 Op dinsdag 18 oktober komt Sum 41 naar 013 te Tilburg. De dag daarna, op 19 oktober treden ze op in Brussel in Vorst Nationaal.

Sum 41 kondigt de 'Does This Look All Killer No Filler Tour' aan, een reeks concerten ter ere van hun eerste twee cultalbums. Hun landgenoten Simple Plan zullen hen vergezellen als special guests op deze jubileumtournee. Op de 41ste dag van de zomer van 1996 wordt Sum 41 geboren in Ajax, Ontario. De vier jonge Canadezen tekenen al snel bij Def Jam, dat verleid wordt door hun humor en energieke liveshows, en worden zo de eerste rockband die bij het hiphoplabel tekent.

Hun debuutalbum, 'All Killer No Filler', komt uit in 2001 en vangt de tijdsgeest met een geluid dat punk, metal en hip-hop mixt met een vleugje Jackass-humor. De singles "In Too Deep" en "Fat Lip" halen de hitlijsten en worden klassiekers voor een hele generatie. In 2002 gooit Sum 41 opnieuw hoge ogen met hun tweede album 'Does This Look Infected?', met daarop de nummers 'Still Waiting' en 'Hell Song', waarmee hun status als een van de toonaangevende bands in de skate punk scene wordt verstevigd.

De voorverkoop van de concerten in 013 en Vorst Nationaal start vrijdag 20 mei om 10:00 uur. Stel hier een reminder in voor het concert in Tilburg of in Brussel. Je krijgt dan een mail als de voorverkoop begint.

Of koop hier [url2=]tickets voor Sum 41 en Simple Plan in 013 of Vorst Nationaal. Tickets kosten tussen de 36,84 en 41,40 euro.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rob de nijs

NIEUWE DATUM VOOR AFSCHEIDSCONCERT ROB DE NIJS IN...Het afscheidsconcert 't Is mooi geweest' van Rob de Nijs vindt plaats in de...

S10

S10 NA FINALE EUROVISIE SONGFESTIVAL IN NOVEMBER... Afgelopen weekend stond S10 namens Nederland in de finale van het Eurovisie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.