S10 na finale Eurovisie Songfestival in november naar Afas Live

S10
S10 na finale Eurovisie Songfestival in november naar Afas Live
Door RobZ op 16 mei 2022 - 11:07 Afgelopen weekend stond S10 namens Nederland in de finale van het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘De Diepte’. Haar vertolking van het gevoelige nummer werd alom geprezen en uiteindelijk eindigde S10 als elfde op het Eurovisie Songfestival. Vandaag wordt bekend dat S10 in november een concert zal geven in de Afas Live.

“Meedoen aan het Eurovisie Songfestival was een droom die werkelijkheid is geworden. Echt een ongelooflijk avontuur. Ik sta nog na te genieten en nu mag ik alweer uitkijken naar een volgende mijlpaal: optreden in AFAS Live op 25 november. Ik kijk er enorm naar uit, het wordt echt sick.”, aldus de zangeres.

S10, de artiestennaam van Stien den Hollander, wordt de kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop genoemd. De in Hoorn geboren artiest vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ (2019) werd bekroond met een Edison in de categorie ‘Alternative’.

Tickets voor het concert van S10 in de Afas Live gaan vrijdag 20 mei om 10:00 uur in de verkoop. Toegang tot het concert heeft een vanaf-prijs van 35,84 euro gekregen. Via deze link koop je tickets voor S10 in de Afas Live. Wil je een email krijgen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefSum 41

SUM 41 MET SIMPLE PLAN LANGS TILBURG EN BRUSSEL IN...Op dinsdag 18 oktober komt Sum 41 naar 013 te Tilburg. De dag daarna, op 19...

Kehlani

KEHLANI IN DECEMBER VOOR EXCLUSIEF NEDERLANDS... 013 kondigt vandaag een exclusief Nederlands concert van Kehlani aan. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.