Kehlani in december voor exclusief Nederlands concert naar 013

Kehlani
Kehlani in december voor exclusief Nederlands concert naar 013
Door chloetzintzoglou op 16 mei 2022 - 11:01 013 kondigt vandaag een exclusief Nederlands concert van Kehlani aan. Ze staat op zaterdag 3 december in de Main zaal van het Tilburgse poppodium.

Kehlani is een R&B zangeres en songwriter uit Oakland, California die bekend staat om haar rauwe teksten. Naast samenwerkingen met onder andere Megan Thee Stallion, Justin Bieber en Post Malone verscheen ze op soundtracks van onder andere Suicide Squad en The Fate of the Furious. Ze bereikte een kritisch en creatief hoogtepunt met haar tweede album, It Was Good Until It Wasn't'. Op zaterdag 3 december laat ze haar derde album horen, blue water road, ingeleid met de singles 'altar' en 'little story'.

De voorverkoop start vrijdag 20 mei om 10:00 uur. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor het concert van Kehlani in Tilburg. Tickets kosten 36,40 euro.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Kehlani in 013
Tickets Kehlani
za 03 dec
013, Tilburg
€ 36,40
S10

S10 NA FINALE EUROVISIE SONGFESTIVAL IN NOVEMBER...Afgelopen weekend stond S10 namens Nederland in de finale van het Eurovisie...

George Ezra1

GEORGE EZRA IN MAART NAAR ZIGGO DOME EN VORST NATIONAAL George Ezra kondigt ter ere van de release van zijn nieuwe album getiteld...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.