George Ezra in maart naar Ziggo Dome en Vorst Nationaal

review: George Ezra - 30/10 - AFAS Live George Ezra
George Ezra in maart naar Ziggo Dome en Vorst Nationaal
Door RobZ op 16 mei 2022 - 10:28 George Ezra kondigt ter ere van de release van zijn nieuwe album getiteld 'Gold Rush Kid' een flinke Europese tournee aan. Op 1 maart komt deze langs de Ziggo Dome in Amsterdam en zondag 5 maart geeft George Ezra ook een concert in Vorst Nationaal te Brussel.

De 28-jarige auteur, componist en pop-folk performer George Ezra kolkt hits uit sinds 2014 met de release van zijn eerste album "Wanted On Voyage". Zijn stijl mengt folk en blues tot in de perfectie, zijn unieke stem en zijn gevoel voor melodie doen de rest. "Blame It On Me", "Paradise", "Shotgun" en natuurlijk de megahit "Budapest" zijn slechts enkele van de nummers die van hem een gerespecteerd artiest onder zijn gelijken hebben gemaakt, waardoor hij aanbeden wordt door fans over de hele wereld en bekroond werd met Grammy Awards en meerdere platina platen. George Ezra is voor het laatst in 2019 te zien geweest in de lage landen. Toen stond hij op Pinkpop en gaf hij concerten in de Lotto Arena en Afas Live.

Tickets voor de aankomende concerten in de Ziggo Dome en Vorst Nationaal gaan vrijdag 20 mei om 10:00 uur in de verkoop. Tickets hebben een vanaf-prijs van iets meer dan 40 euro. Via deze link koop je tickets voor George Ezra in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht voor tickets voor het concert van George Ezra in Vorst Nationaal.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam en/of Brussel.
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets George Ezra in Ziggo Dome
Tickets George Ezra
KIES TICKET
wo 01 mrt
George Ezra
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 41,25
zo 05 mrt
George Ezra
Vorst Nationaal, Brussel
€ 42,44
Kehlani

KEHLANI IN DECEMBER VOOR EXCLUSIEF NEDERLANDS...013 kondigt vandaag een exclusief Nederlands concert van Kehlani aan. Ze...

Banji

BANJI IN NOVEMBER LANGS VIER NEDERLANSE PODIA Vrijdag 18 november treedt Banji op in De Helling te Utrecht. Een dag later...

REACTIES

Avatar kuifje
ma 16 mei 2022 13:52

kuifje In 2018 stond hij in Afas Live, en in 2019 in Ahoy.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.