Caroline Polachek in oktober naar Antwerpen en Amsterdam

Caroline Polachek by Aidan Zamiri
Caroline Polachek in oktober naar Antwerpen en Amsterdam
Door RobZ op 13 mei 2022 - 11:33 De Amerikaanse zangeres Caroline Polachek maakt vandaag haar Europese tourplannen bekend. Ze werd bekend met synthpopduo Chairlift, maar experimenteerde ook met ambient onder de noemer CEP en ontplooide haar artpop-persoonlijkheid als Ramona Lisa. De muzikale alleskunner bracht in 2019 met het album 'Pang' voor het eerst muziek uit onder haar eigen naam; etherische, elektronische pop waarin haar heldere falsetstem altijd delicaat maar krachtig naar voren komt.

Op 20 oktober staat Caroline Polachek in de Trix te Antwerpen. Een paar dagen later, op 24 oktober komt de grote zaal van Paradiso aan de beurt. Bij beide concerten is de Franse zangeres Oklou special guest.

Tickets voor beide concerten gaan vrijdag 20 mei om 11:00 uur in de verkoop en kosten ongeveer 23 euro. Via deze link koop je tickets voor Caroline Polachek in Trix en hier kan je terecht voor kaarten voor het concert in Paradiso.

Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in voor de concerten in Antwerpen en/of Amsterdam.
Foto: Aidan Zamiri


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Caroline Polachek in Trix
Tickets Caroline Polachek
KIES TICKET
do 20 okt
Caroline Polachek
Trix, Antwerpen
€ 22,50
ma 24 okt
Caroline Polachek
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
Kendrick Lamar

THE BIG STEPPERS TOUR VAN KENDRICK LAMAR LANGS ZIGGO...Vandaag presenteerde Kendrick Lamar zijn nieuwe album 'Mr. Morale & The...

Triptides

TRIPTIDES KONDIGT TOUR AAN DOOR NEDERLAND SAMEN MET... Triptides tourt vanaf woensdag 7 september naar Nederland. Dan zijn ze te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.