Patronaat & Oedipus Brewing vieren lancering nieuw bier 'MASH!' met optredens op 20 mei

Patronaat Mash Bier
Patronaat & Oedipus Brewing vieren lancering nieuw bier 'MASH!' met optredens op 20 mei
Door chloetzintzoglou op 12 mei 2022 - 12:35 Op woensdag 18 mei wordt het bier 'MASH!' gelanceerd door Patronaat en Oedipus Brewing. Twee dagen daarna op vrijdag 20 mei wordt dat gevierd met een borrel met muzikale programmering in Patronaat te Haarlem. Het evenement begint om 17:00 uur en is gratis toegankelijk.

Bij de lancering van 'MASH!' verzorgen GUYY, Dorpsstraat 3 en Oedipus Radio DJ’s, Little Miss Freedman, Rengo Extra en Timothy F de muzikale omlijsting.

MASH is een ‘moderen interpretatie van het klassieke Belgisch blond’, zegt Sander Nederveen, hoofd van smaken bij Oedipus. MASH wordt omschreven als bier met citrussmaak en romige textuur. De naam van het bier is vernoemd naar het zogeheten ‘moshen’; dansen op punk- en rockmuziek in zogeheten ‘moshpits’, wat oorspronkelijk bekend stond als ‘mashing’.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefAncienne Belgique news

MEROL OP 27 NOVEMBER NAAR ANCIENNE BELGIQUE IN BRUSSELDe zangeres Merol treedt 27 november op in Ancienne Belgique te Brussel. Ze...

Altin Gun

ALTIN GÜN VOOR STRANDCONCERT NAAR RAPA NUI IN ZANDVOORT Deze zomer brengt Patronaat Altin Gün voor een exclusieve show naar het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.