Arcade Fire met Feist naar Ziggo Dome en Sportpaleis

Arcade Fire
Arcade Fire met Feist naar Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 07 mei 2022 - 18:19 Arcade Fire's langverwachte zesde studioalbum 'WE' kwam gisteren eindelijk uit. De Canadese band maakte van de gelegenheid gebruik om hun tourplannen te presenteren. Bij het album hoort een nieuwe wereldtournee. The "WE" Tour brengt Arcade Fire tussen 30 augustus en 1 december naar de grootste podia, overal ter wereld. Niemand minder dan Feist reist mee als Special Guest. Er staan ook stops in Nederland en Belgie op het programma, op maandag 12 september speelt Arcade Fire in het Sportpaleis en op woensdag 28 september is de Ziggo Dome in Amsterdam aan de beurt voor een show van Arcade Fire met als voorprogramma Feist.

In 2018 was Arcade voor het laatst in de buurt te zien. Toen speelde de band op Pukkelpop en gaf het concerten in Ahoy en Sportpaleis.

Tickets voor beide concerten van de aankomende WE tournee gaan vrijdag 13 mei om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Arcade Fire in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht als je tickets voor Arcade Fire in het Sportpaleis zoekt. Voor het concert in Amsterdam geldt een vanaf-prijs van 62,82 euro. In Antwerpen liggen de prijzen tussen de 49 en 74 euro.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan via de volgende links een ticketreminder in: Arcade Fire in Ziggo Dome en Arcade Fire in het Sportpaleis.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Arcade Fire in Ziggo Dome
Tickets Arcade Fire
KIES TICKET
wo 28 sep
Arcade Fire Presents: The “we” Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 51,62 - 107,62
wo 28 sep
Arcade Fire Presents: The “we” Tour - Silver Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 138,42
wo 28 sep
Arcade Fire Presents: The “we” Tour - Early Entry
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 149,62
wo 28 sep
Arcade Fire Presents: The “we” Tour - Gold Hot Ticket
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 183,22
Alan Walker news

ALAN WALKER IN OKTOBER NAAR ANTWERPEN EN AMSTERDAMOp zaterdag 1 oktober 2022 is Alan Walker te zien in de Lotto Arena in...

Patronaat news

THE WAILERS TOUREN LANGS HAARLEM EN UTRECHT IN JULI The Wailers komen op 12 en 13 juli optreden in Nederland. Eerst zal de band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.