Noah Cyrus na Lowlands en Pukkelpop ook naar de Melkweg

Noah Cyrus
Noah Cyrus na Lowlands en Pukkelpop ook naar de Melkweg
Door chloetzintzoglou op 11 april 2022 - 15:43 Noah Cyrus is op zaterdag 22 augustus ook nog te zien in de Melkweg te Amsterdam. Eerder werd al bekend dat de zus van Miley (en dochter van Billy Ray) gaat optreden op Lowlands en Pukkelpop. De voorverkoop van het concert in de Melkweg start op donderdag 14 april.

Op 2-jarige leeftijd is Noah Cyrus al te zien op televisie in de serie 'Doc'. Later was ze ook te zien in de serie 'Hannah Montana' met haar zus Miley Cyrus. In november 2016 tekent ze een platencontract, waarna ze gelijk haar eerste single Make Me (Cry) uitbrengt. In het najaar van 2017 staat ze in het voorprogramma van de Witness-tour van Katy Perry. Nu tourt ze als main act over de wereld.

De voorverkoop start op donderdag 14 april om 10:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor het concert van Noah Cyrus in de Melkweg.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Son Lux

SON LUX NAAR PARADISO, M-IDZOMER EN TIVOLIVREDENBURGEr liggen nieuwe shows in het verschiet voor Son Lux . De Amerikaanse band...

Áslaug

ÁSLAUG TOURT DIT NAJAAR DOOR NEDERLAND De IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug tourt in het najaar langs diverse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.