Son Lux naar Paradiso, M-idzomer en TivoliVredenburg

Son Lux
Son Lux naar Paradiso, M-idzomer en TivoliVredenburg
Door sjoertb op 12 april 2022 - 10:46 Er liggen nieuwe shows in het verschiet voor Son Lux. De Amerikaanse band is in juli op Europese bodem en speelt in het poppodium Paradiso te Amsterdam en op het fesival M-idzomer in Leuven. Ook voor volgend jaar staat er een optreden in de planning. In maart 2023 is TivoliVredenburg in Utrecht aan de beurt.

Son Lux zoekt de experimentele kant op en vermengt electropop, kamermuziek, postrock en hiphopbeats. Verrassende ritmes, orkestrale arrangementen en eigenzinnige geluiden is het handelsmerk. Ryan Lott startte in 2008 als soloproject en in 2014 groeide het project uit tot een trio.

De shows:
18-07-2022 - Son Lux - Paradiso, Amsterdam (tickets)
18-07-2022 - Son Lux - M-idzomer, Leuven (tickets)
15-03-2023 - Son Lux - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

De kaartverkoop van de concerten in Paradiso en TivoliVredenburg start op 14 april. Voor het festival M-idzomer zijn al tickets beschikbaar.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Shaggy

JAMAICAANSE GRAMMY-WINNAAR SHAGGY NAAR MELKWEG IN JUNIDe enige echte Mr. Boombastic komt naar Melkweg! Shaggy treedt op 28 juni...

Melkweg nieuwe logo

NOAH CYRUS NA LOWLANDS EN PUKKELPOP OOK NAAR DE MELKWEG Noah Cyrus is op zaterdag 22 augustus ook nog te zien in de Melkweg te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.