Kasabian naar Koninklijk Circus en Afas Live

Kasabian
Kasabian naar Koninklijk Circus en Afas Live
Door RobZ op 11 april 2022 - 11:27 Kasabian is terug! Na meer dan vier jaar gaat de Britse rockband weer op tournee. Nederland en België worden niet overgeslagen. Kasabian geeft namelijk concerten op 8 oktober in Koninklijk Circus, Brussel en Afas Live in Amsterdam.

De uit Leicester afkomstige band staat bekend om zijn ijzersterke livereputatie waarmee zij eerder headliner waren op onder andere Glastonbury en steevast concerten uitverkopen. In oktober bracht het viertal, nu bestaande uit Sergio Pizzorno, bassist Chris Edwards, drummer Ian Matthews en gitarist Tim Carter, hun eerste single getiteld 'ALYGATYR' uit.

Tickets voor beide concerten gaan donderdag 14 april in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Kasabian in Koninklijk Circus. Hier kan je terecht als je tickets voor het Kasabian concert in Afas Live zoekt. In Brussel ben je met een ticketprijs van 39 euro iets goedkoper uit dan in Amsterdam. Hier kosten tickets 44 euro per stuk.

Via de volgende links stel je een ticketreminder in. Ons systeem stuurt je dan een herinneringsmail als de voorverkoop begint. Stel hier een ticketreminder in voor het concert in Koninklijk Circus en/of Afas Live.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kasabian in Koninklijk Circus
Tickets Kasabian
KIES TICKET
za 08 okt
Kasabian
Koninklijk Circus, Brussel
€ 39,24
do 13 okt
Kasabian
AFAS Live, Amsterdam
€ 44,80
Áslaug

ÁSLAUG TOURT DIT NAJAAR DOOR NEDERLANDDe IJslands-Nederlandse songwriter Áslaug tourt in het najaar langs diverse...

Yung Lean

YUNG LEAN TOURT LANGS TIVOLIVREDENBURG EN VOORUIT Yung Lean kondigt zijn tour aan met concerten in november en december. Op 5...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.