Yung Lean tourt langs TivoliVredenburg en Vooruit

Yung Lean
Yung Lean tourt langs TivoliVredenburg en Vooruit
Door chloetzintzoglou op 11 april 2022 - 11:22 Yung Lean kondigt zijn tour aan met concerten in november en december. Op 5 november zal hij te zien zijn in de Vooruit te Gent. Op 7 november treedt hij op in Tivolivredenburg te Utrecht.

De Zweedse rapper werd in 2013 bekend met het 'nummer Ginseng Strip 2002', wat meer dan 140 miljoen stream bereikte op Spotify. Hij vermengt trapbeats en 808’s met singer-songwriter- en pop-elementen tot een unieke sound, met persoonlijke teksten. In zijn album 'Stardust' biedt hij een afwisseling van popsongs en hiphop bangers. Yung Lean is komende zomer ook te zien op WOO HAH X Rolling Loud en Sziget festival.

De voorverkoop voor het concert in Utrecht start op woensdag 13 april. Stel hier een reminder in om een mail ter herinnering te ontvangen. Of koop hier tickets voor Yung Lean in Utrecht. Tickets kosten 27,78 euro per stuk. Informatie over de ticketverkoop van het concert in Gent is nog niet bekend.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

KASABIAN NAAR KONINKLIJK CIRCUS EN AFAS LIVEKasabian is terug! Na meer dan vier jaar gaat de Britse rockband weer op...

Luxor Live news

NAAST SNIESTER OOK NOG DRIE CLUBSHOWS VOOR PULLED... Het was al even bekend dat de Engelse wervelwind Pulled Apart By Horses eind...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.