Boy George & Culture Club eind juni naar Oostende

boy George
Boy George & Culture Club eind juni naar Oostende
Door chloetzintzoglou op 08 april 2022 - 10:55 Boy George & Culture Club zijn op 23 juni te zien in Oostende in België. Time Bandits staan geprogrammeerd als het voorprogramma. Het optreden vindt plaats in het Maria Hendrikpark in Oostende.

Dit concert in België is het enige concert op het Europese vasteland. Het is inmiddels meer dan 20 jaar geleden dat Boy George te zien was in België met de Culture Club. Als leadzanger van Culture Club verwierf Boy George al snel de status van wereldster, van zodra de groep in 1982 in Top Of The Pops verscheen. Hits als ‘Do You Really Want To Hurt Me’, ‘Time’, ‘Church Of The Poison Mind’, ‘Victims’ en ‘Karma Chameleon’ brengen hen in korte tijd naar de top.

Naast artiest is Boy George ook fotograaf, modeontwerper en kunstenaar. Zo passeerde hij vorig jaar nog in The Boutique Gallery om er enkele van zijn kunstwerken tentoon te stellen.

De voorverkoop start op zaterdag 9 april om 9:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Boy George & Culture Club in Oostende. Tickets kosten tussen de 79 en 99 euro.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

TIM KNOL & WANDERING HEARTS HET LAND DOOR MET NIEUW...Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En daar hoort een plaat bij....

Dean Lewis

DEAN LEWIS IN OKTOBER LANGS BRUSSEL, UTRECHT EN... Dean Lewis zal op dinsdag 11 oktober te zien zijn in La Madeleine te Brussel....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.