Dean Lewis in oktober langs Brussel, Utrecht en Amsterdam

Dean Lewis
Dean Lewis in oktober langs Brussel, Utrecht en Amsterdam
Door chloetzintzoglou op 07 april 2022 - 13:31 Dean Lewis zal op dinsdag 11 oktober te zien zijn in La Madeleine te Brussel. Op 12 oktober betreedt hij Tivolivredenburg in Utrecht. Ook de dag daarna is hij in Nederland, dan is hij te zien in Paradiso in Amsterdam.

De Australische Dean Lewis bracht in 2016 het nummer Waves uit, wat goed is voor 100 miljoen streams en 30 miljoen views. Daarna volgen de singles “Lose My Mind”, “Chemicals” en “Be Alright”, een mega hit die hem meteen naar de top van de internationale hitlijsten brengt.

Zijn debuutalbum "A Place We Knew" verschijnt in 2019 en heeft meer dan 3,1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Als social media-ster is hij goed voor meer dan 5,6 miljard streams. In maart 2021 onthult Dean een nieuwe single genaamd "Falling Up", die al 2,8 miljard streams heeft bereikt, en in oktober verscheen "Looks Like Me”. Beide nummers zijn de voorlopers van een langverwacht tweede album.

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het concert in Brussel, Utrecht of Amsterdam. Tickets kosten 26,70 in België en ronde de 32 euro in Nederland.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Dean Lewis in La Madeleine
Tickets Dean Lewis
KIES TICKET
di 11 okt
Dean Lewis
La Madeleine, Brussel
€ 26,70 - 133,00
wo 12 okt
Dean Lewis
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 32,34
do 13 okt
Dean Lewis - Sad Boi Winter Summer Tour 2022
Paradiso, Amsterdam
€ 31,50
boygeorge_news.gif

BOY GEORGE & CULTURE CLUB EIND JUNI NAAR OOSTENDEBoy George & Culture Club zijn op 23 juni te zien in Oostende in België....

Cactusfestival sfeer 20171

ENQUÊTE CONCERTBEZOEK NA CORONA-PANDEMIE: MAAK KANS... Ben je de afgelopen tijd eindelijk weer eens naar een concert geweest? En wil...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.