Boy George & Culture Club naar AFAS Live en Lotto Arena

Boy George
Boy George & Culture Club naar AFAS Live en Lotto Arena
Door GraciaVisscher op 14 mei 2018 - 10:12 Yes! Boy George & Culture Club gaan weer op tour en slaan Nederland en België niet over. Tijdens 'The Life Tour: starring Boy George & Culture Club' strijkt de act op 27 november neer in Antwerpen voor een show in Lotto Arena en op 28 november kun je ze zien in Amsterdam in de AFAS Live

Na meer dan twintig jaar en 150 miljoen verkochte singles en albums is 2018 hét jaar van de comeback van Boy George & Culture Club. De band had in de jaren '80 succes met o.a. 'Karma Chameleon' , 'Do You Really Want To Hurt Me' en 'I’ll Tumble 4 Ya'. De tour staat niet alleen in teken van de grootste hits maar ook van nieuwe muziek (van het nog te verschijnen album).

Tickets voor de show gaan vrijdag 18 mei om 10.00 uur in de verkoop. Prijzen variëren tussen 49,50 en 71,50 (incl. servicekosten). Wil je erbij zijn? Koop dan vanaf vrijdag via deze link je ticket! Tickets voor 'The Life Tour: starring Boy George & Culture Club’ op 27 november in Lotto Arena, Antwerpen vind je via de link. Wil je de voorverkoop niet missen? Hier kun je een reminder instellen zodat je op tijd erbij bent! Stel hier een ticketreminder voor Boy George & Culture Club in de Lotto Arena in en krijg bericht wanneer de kaartverkoop is begonnen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg news

TIVOLIVREDENBURG VERWELKOMT HENRY ROLLINSHet multi-talent Henry Rollins komt naar Nederland! Op 28 november strijkt...

TivoliVredenburg news

BETH HART NAAR TIVOLIVREDENBURG Afgelopen weekend stond de zangeres Beth Hart nog in het Amsterdamse Ziggo...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.