Wegens succes extra show Dean Lewis in 013

Dean Lewis
Wegens succes extra show Dean Lewis in 013
Door PhaedraW op 12 oktober 2022 - 10:11 De kaarten voor de show van Dean Lewis op 28 maart 2023 waren razendsnel uitverkocht, en zijn shows die hij deze week in TivoliVredenburg en Paradiso doet zijn ook volledig uitverkocht. Kortom, het gaat zeer goed met de Australische zanger. Wegens de grote vraag naar kaarten is er een extra show in de 013 aangekondigd voor 29 maart 2023. De kaartverkoop is gelijk van start gegaan.

Lewis brak in 2018 door bij het grote publiek met zijn melancholische break-up anthem 'Be Alright', en gaf het jaar daarop wereldwijd meer dan 200 shows. Lewis heeft onlangs zijn muzikale horizon verbreed door samen te werken met elektronische muziekhelden, waaronder Martin Garrix en de Noorse producer Kygo. Inmiddels heeft de zanger al miljarden streams en miljoenen verkochte albums.

Zijn nieuwste plaat 'How Do I Say Goodbye' is een emotioneel eerbetoon aan zijn vader bij wie kanker werd geconstateerd. Het nummer is afkomstig van Lewis' tweede album 'The Hardest Love' dat later dit jaar uitkomt.

Tickets voor de extra show kosten 34,40 euro.

Koop hier kaarten voor Dean Lewis @ 013 op 29/3




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mimi Webb

MIMI WEBB MET THE AMELIA TOUR NAAR MELKWEG EN LA...De carrière van de 21-jarige Mimi Webb raakte in een stroomversnelling toen...

tom grennan

SINGER-SONGWRITER TOM GRENNAN IN MAART 2023 NAAR... Eind maart 2023 komt de Britse Tom Grennan naar Nederland en België met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.