Ziggy Marley met tribute aan zijn vader naar Ancienne Belgique en Paradiso

Ziggy Marley
Ziggy Marley met tribute aan zijn vader naar Ancienne Belgique en Paradiso
Door chloetzintzoglou op 14 maart 2022 - 11:00 Ziggy Marley treedt dinsdag 28 juni 2022 op in Ancienne Belgique in Brussel. Ook zal hij op 29 en 30 juni te zien zijn in Paradiso te Amsterdam. De voorverkoop voor de concerten start vrijdag 18 maart om 10:00 uur.

Ziggy Marley is de oudste zoon van reggae-grootheid Bob Marley, en na de dood van Bob Marley in 1981 was hij de enige die zijn vader echt kon opvolgen. Zowel in zijn uiterlijk als in zijn stem lijkt hij erg op zijn vader. Verder heeft hij ook nog gitaar- en drumlessen van zijn vader gekregen. Ziggy scoorde zelf al met hits zoals Tomorrow People, Look Who's Dancing, True To Myself en Beach in Hawaii.

Ziggy Marley zal 28 juni te zien zijn in Ancienne Belgique in de grote zaal. De twee dagen hierna staat hij in Main Hall van Paradiso. Klik hieronder door voor tickets voor Ziggy Marley in Ancienne Belgique of Paradiso. De voorverkoop van alle concerten start op 18 maart om 10:00. Je kan ook een reminder instellen om een mail te ontvangen als de voorverkoop begint. Tickets kosten tussen de 46 en 53,50 euro.

28-06-2022 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets) (reminder)
29-06-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets) (reminder)
30-06-2022 - Paradiso, Amsterdam (tickets) (reminder)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jeremy loops

JEREMY LOOPS GAAT OPTREDEN IN DE MELKWEG EN HET DEPOTJeremy Loops komt op donderdag 8 september 2022 naar Melkweg Amsterdam....

Kings of Leon

KINGS OF LEON KOMT MET STEREOPHONICS, BALTHAZAR EN... Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million zijn toegevoegd als de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.