Jeremy Loops gaat optreden in de Melkweg en Het Depot

Jeremy Loops
Jeremy Loops gaat optreden in de Melkweg en Het Depot
Door chloetzintzoglou op 14 maart 2022 - 12:42 Jeremy Loops komt op donderdag 8 september 2022 naar Melkweg Amsterdam. Dezelfde maand treedt hij op in Leuven in Het Depot op 30 september.

De Zuid-Afrikaanse zanger speelde als support-tour voor Twenty One Pilots en een uitverkochte Europese headline-tour waarin hij 30.000 tickets verkocht. Inmiddels toert Jeremy Loops over de hele wereld en speelt hij in uitverkochte zalen waaronder de O2 Academy Brixton in Londen.

De voorverkoop van de concerten van Jeremy Loops in de Melkweg en Het Depot start op 18 maart om 11:00. Stel hieronder een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Om een ticket te kopen, klik je hieronder ook door. Voor het concert in de Melkweg zijn de kosten vanaf 34,50 euro (exclusief het verplichte lidmaatschap).

08-09-2022 - Melkweg, Amsterdam (tickets) - (reminder)
30-09-2022 - Het Depot, Leuven (tickets) - reminder)




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Archive

ARCHIVE NAAR TIVOLIVREDENBURG EN ANCIENNE BELGIQUE... Archive komt weer naar het vaste land. De band uit London heeft namelijk...

Paradiso logo nieuw

ZIGGY MARLEY MET TRIBUTE AAN ZIJN VADER NAAR... Ziggy Marley treedt dinsdag 28 juni 2022 op in Ancienne Belgique in Brussel....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.