Rolling Stones naar Johan Cruijff Arena en Koning Boudewijn Stadion

review: Rolling Stones - 30/09 - Amsterdam ArenA Rolling Stones
Rolling Stones naar Johan Cruijff Arena en Koning Boudewijn Stadion
Door RobZ op 14 maart 2022 - 10:08 Er werd voor het weekend al druk geteaset, maar vandaag is de kogel eindelijk door de kerk. The Rolling Stones kondigen vandaag hun Europese tourplannen aan. De SIXTY tournee van The Rolling Stones voert de band op 13 juni langs het Johan Cruijff stadion in Amsterdam en op 11 juli spelen The Stones in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel.

De SIXTY tournee, naar aanleiding van hun zestigjarig jubileum, brengt de band voor veertien shows naar tien Europese landen. De Stones ‘keep on rolling’, zeggen ze zelf, en gaan terug naar waar het allemaal begon: op tournee door Europa, langs volgepakte stadions, met een gloednieuwe productie. Met SIXTY maken Mick Jagger, Keith Richards en Ronnie Wood ook hun langverwachte terugkeer in hun moederland met een speciaal concert in de thuishaven van Liverpool FC. Zoals je mag verwachten voor hun zestigste verjaardagsfeest trakteren de Stones fans op een setlist, vol met klassiekers zoals ‘‘Gimme Shelter’, ‘Paint It Black’, ‘Jumpin’ Jack Flash’, ‘Tumbling Dice’, ‘(I Can’t Get No) Satisfaction’, ‘Start Me Up’ en nog veel meer.

Tickets voor de stadionconcerten van The Rolling Stones gaan vrijdag 18 maart in de verkoop. Voor het concert in het Koning Boudewijnstadion in Brussel start de verkoop om 9:00 uur. De kaartverkoop voor het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena start om 10:00 uur 's ochtends.

Voor het concert in Amsterdam geldt een vanaf-prijs van 84 euro. Hiervoor zit je op Rang 5. Voor Staanplaatsen betaal je 151 euro. Bij The Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena gelden de volgende ticketprijzen:
Diamond Pit: €347,20
Golden Circle: €296,80
Rang 1 - Staanplaatsen: €151,20
Rang 2 - Zitplaatsen: €218,40
Rang 3 - Zitplaatsen: €173,60
Rang 4 - Zitplaatsen: €128,80
Rang 5 - Zitplaatsen: €84,00
Rolstoel- en begeleidersplaats: €151,20

Hier koop je tickets voor het concert van The Rolling Stones in de Johan Cruijff Arena. Wil je een reminder in je mail ontvangen als de verkoop begint? Stel dan hier een reminder in. Let op: de voorverkoop start dus vrijdag 18 maart om 10:00 uur.

Voor het concert op 11 juli in het Koning Boudewijn Stadion is al meer info bekend. Tickets kosten tussen de 149 en 489 euro. Het stadion kent de volgende indeling met een aantal bijbehorende ticketprijzen.


Hier koop je tickets voor The Rolling Stones in het Koning Boudewijn Stadion. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint (of bijvoorbeeld een uur daarvoor)? Stel dan hier een ticketreminder in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Rolling Stones in Johan Cruijff ArenA
Tickets Rolling Stones
KIES TICKET
ma 13 jun
The Rolling Stones | S I X T Y - Official Premium Ticket & Hotel Experiences
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
ma 13 jun
The Rolling Stones - S I X T Y
Johan Cruijff ArenA, Amsterdam-Zuidoost
€ 84,00 - 347,20
ma 11 jul
The Rolling Stones - Sixty
Koning Boudewijnstadion, Brussel
€ 99,00 - 528,25
ma 11 jul
The Rolling Stones | Vip Packages
Koning Boudewijnstadion, Brussel
€ 285,50 - 762,50
Kings of Leon

KINGS OF LEON KOMT MET STEREOPHONICS, BALTHAZAR EN... Stereophonics, Balthazar en Ten Times A Million zijn toegevoegd als de...

Di-rect news

DI-RECT PRESENTEERT UITVERKOCHT CONCERT IN AMARE ALS... Hoewel op 23 maart waarschijnlijk alle coronaregels worden geschrapt,...

REACTIES

geen avatar
di 15 mrt 2022 09:59

Diebythesword Dat KB-stadion (Heizel) vind ik echt totaal ongeschikt voor een beetje concert belevving, zeker aangezien het concert begint als het nog licht omdat het vanwege de omwonenden om half elf afgelopen moet zijn. Doe dan de Werchter wei ofzo. Zeker voor het geld dat de Stones voor hun concert vragen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.