Mojo verspreidt teaser: Rolling Stones onderweg naar de Johan Cruijff Arena

review: Rolling Stones - 30/09 - Amsterdam ArenA Rolling Stones
Mojo verspreidt teaser: Rolling Stones onderweg naar de Johan Cruijff Arena
Door RobZ op 11 maart 2022 - 10:26 Er is duidelijkheid! The Rolling Stones spelen op 13 juni in de Johan Cruijff Arena en op 11 juli in het Koning Boudewijn Stadion van Brussel. Check alle info en ticketprijzen hier.

Er gingen al even geruchten over een nieuwe tournee van The Rolling Stones. Vandaag wordt het wel heel concreet. Concertorganisator Mojo verspreidt het volgende filmpje via social media:



Op het filmpje is duidelijk te zien dat de Rolling Stones een concert gaan geven in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.Het is de verwachting dat de nieuwe Rolling Stones tournee officieel 14 maart wordt aangekondigd. De band wilde eigenlijk in 2020 gaat touren, maar dat kon door de uitbraak van het coronavirus natuurlijk niet doorgaan. Het Europese gedeelte van deze tournee zou voor juni / juli in de planning staan. Het is nog niet bekend wie de in 2021 overleden Rolling Stones drummer Charlie Watts gaat vervangen.

Op Podiuminfo houden we je vanzelfsprekend op de hoogte als de precieze datum en informatie over tickets en voorverkoop bekend wordt.

Update:
De Belgische radiozender Studio Brussel verspreidt de volgende tweet:


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BlofPaskalJakobsennieuws

PASKAL JAKOBSEN, BERTOLF LENTINK EN PAUL DE MUNNIK...Paskal Jakobsen, Bertolf Lentink en Paul de Munnik brengen een nieuw project...

Lollapalooza 2019 festival sfeer

MARC ANTHONY GEEFT CONCERT IN ROTTERDAM AHOY Marc Anthony komt naar Nederland. De Puerto Ricaanse salsalegende geeft op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.