Marc Anthony geeft concert in Rotterdam Ahoy

Sfeer AMF 2019
Marc Anthony geeft concert in Rotterdam Ahoy
Door RobZ op 10 maart 2022 - 16:20 Marc Anthony komt naar Nederland. De Puerto Ricaanse salsalegende geeft op Tweede Pinksterdag, 6 juni, een concert in Rotterdam Ahoy. Hij doet dat in het kader van zijn Europese Pa’lla voy Tour, genoemd naar zijn laatste hit.

Marc Anthony begin zijn muziekcarrière ruim veertig jaar geleden. Aanvankelijk redelijk anoniem, maar dat veranderde na het verschijnen van Otra Nota, zijn Spaanstalige debuutalbum, in 1993. Sindsdien is hij vrijwel continu terug te vinden aan de top van de Latijns Amerikaanse muziekwereld. Hij heeft meerdere hits op zijn staan, zoals Valio la pena, Vivir mi vida, Flor pálida en Tú amor me hace bien, maar de lijst kan met speels gemak nog veel langer worden gemaakt.

Tickets voor de show in Ahoy gaan op vrijdag 11 maart om 12:00 uur in de verkoop. Tickets kosten tussen de 48,50 en 114,50 euro. Via deze link koop je tickets voor Marc Anthony in Ahoy. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRolling Stones

MOJO VERSPREIDT TEASER: ROLLING STONES ONDERWEG NAAR...Er is duidelijkheid! The Rolling Stones spelen op 13 juni in de Johan Cruijff...

SigurRosnews1

SIGUR RÓS IN NOVEMBER MET NIEUW WERK NAAR AFAS LIVE... Sinds 1997 en de release van hun eerste album "Von" (hoop in het IJslands),...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.