Jon Allen voor vijf concerten naar Nederland

Jon Allen
Jon Allen voor vijf concerten naar Nederland
Door chloetzintzoglou op 07 maart 2022 - 15:32 Jon Allen komt met nieuwe muziek optreden in Den Bosch, Enschede, Groningen, Utrecht en Amsterdam. De voorverkoop voor de vijf concerten start op vrijdag 11 maart. Van 1 tot 5 juni kan je één van zijn concerten bezoeken in Nederland.

Jon Allen is ontdekt door de gitarist Mark Knopfler die hem hoorde zingen op een feest in Londen. Vervolgens tourt hij met de gitarist, die hij ondersteunt in de Wembley Arena en op de rest van het Europese deel van de 'All The Road Runners’-tour samen met Emmy Lou Harris. Mark Knopfler zingt op zijn nummer 'Sarah' dat op het debuutalbum van Jon Allen verscheen. Zijn nummer 'Going Home' werd gekozen voor een wereldwijde tv-reclame voor Landrover.

De voorverkoop start op vrijdag 11 maart om 11:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn. Ook kan je hier tickets bestellen voor een van de concerten. Tickets kosten tussen de 19,50 en 23 euro.

01-06-2022 - Willem Twee toonzaal, 's-Hertogenbosch (tickets) - (reminder)
02-06-2022 - Wilminktheater, Enschede - (tickets) - (reminder)
03-06-2022 - Evangelisch−Lutherse Kerk, Groningen (tickets) - (reminder)
04-06-2022 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets) - (reminder)
05-06-2022 - Het Zonnehuis, Amsterdam (tickets) - (reminder)



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lady Gaga

LADY GAGA BRENGT HAAR CHROMATICA BALL TOUR NAAR...Lady Gaga brengt haar The Chromatica Ball tournee naar Nederland. Op 26 juli...

Selah Sue

SELAH SUE EN ST. PAUL & THE BROKEN BONES NAAR DEN... Selah Sue en St. Paul & The Broken Bones zullen komende zomer te zien...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.